Кількість
|
Вартість
|
||
|
За допомогою ареометра можна визначити вміст алкоголю в домашньому вині або пиві. Необхідно провести два вимірювання. Перше вимірювання - для визначення початкової щільності (або навіть після додавання додаткового цукру), а друге, остаточне вимірювання - після завершення бродіння.
Для визначення алкоголю в готовому пиві, використовуйте розрахункову формулу (OG - FG) x 131.25 = ABV%.
Прилад слід використовувати при температурі 20°C (температура рідини), а показання можна знімати на зануреній частині ареометра . Гідрометр (також званий ареометром або цукрометром) вимірює вагу рідини по відношенню до води.
Шкала для вимірювання в діапазоні 0,990 - 1,100 SG
Довжина ареометра 22 см