Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ячмінний солод типу "Pilsner" (виробник Soufflet) - екстрактивність 82%, вироблений з кращих сортів дворядного ярого ячменю. Ячмінний солод (базовий солод) використовується для виробництва класичного світлого пива, має відмінний ферментативний потенціал. Тип - пілсен.
Базовий солод для світлих і темних сортів пива, як правило, для:
- Pale Lager: American (Light) Lager, International Pale Lager, Czech Pale Lager, Koelsch-style, German Light Beer, Light Lagers, Japanese Lager, Mexican Lager, Bavarian Helles
- Pilsener: Pilsener, American Pilsener and International Pilsener
- Pale Ale: American Cream Ale, British Golden Ale, Blonde Ale, Trappist Single
- Strong Ale: Belgian Golden Strong Ale, Belgian Trippel
- Wheat Beer: Berliner Weisse, Leichtes Weizen, Kristallweizen, Lambic, Gueuze, Fruit Lambic, Witbier, Gose, Lichtenhainer, Piwo Grodziskie
Рекомендоване додавання: до 100%.