Дозвольте представитися.

Звати мене Ольга (так, я жінка-пивовар). Я була ентузіастом домашнього пивоваріння протягом кількох років.
Все почалося з дискусіі з другом, якого я давно не бачіла, він почав мені розповідати про якусь домашню кухню, змішування, ферментацію тощо, я мало слухала, у мене в голові було одне, чи можна варити питне пиво вдома? це напевно складно...
Адже навпаки можна і дуже якісно і смачно. Але повернемося назад... Коли я повірила словам мого друга луною віддавалися в моїй голові, я почала шукати різні статті на цю тему, все почало набувати сенсу.

На моєму наступному дні народження, коли моя сім'я запитала мене, що я хочу, я без вагань відповіла - набір для домашнього пивоваріння!
Це був набір, в який входили (судина для бродіння, кран, пробка для бродіння, ущільнення, ареометр, мірний циліндр і штучна дерев'яна ложка).
Якнайшвидше, заготовила концентрат сусла, декстрозу, chemiproOXI. Ось тут все і почалося :)...

Згодом я зробила кілька партій концентратів сусла різного типу, за цей час ще купила додаткові ємності для бродіння з аксесуарами та інші необхідні речі, такі як пляшки і т.д. Минуло близько року, коли я перестала отримувати задоволення від такого приготування і вирішила перейти на зернове приготування. Я стала все глибше вивчати техніку приготування, відвідуючи різні форуми, щоб бути трохи більш поінформованою. Хоча я багато чому навчилася в Інтернеті, зрештою я все ж таки зрозуміла, що найголовніше — це практика.

Придбала собі котел Grainfather g40 та поїхали! Так почався наступний етап моєї кулінарії, якому я від щирого серця і з вдячністю присвячую себе досі. Звичайно ж, я додала до будинку більше холодильників, морозилки, кеги, крани тощо. Кожна досвідченіша домогосподарка знає, про що я мовлю )))

Приєднуйтесь до моєї пристрасті та давайте варити смачне пиво разом!