Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі SafAle S-33 - загальновизнаний багатофункціональний штам, що вирізняється стійкістю у зберіганні та стабільністю результату. Цей штам дає змогу отримати дивовижні ароматичні профілі, а також ідеальний для виробництва спеціальних сортів пива (бельгійський сорт пшеничного пива, траппіст тощо). Його, зокрема, рекомендуємо для виробництва пива, що доброджується в пляшці. Відмінні результати отримано під час виробництва міцного пива з вмістом до 7,5 об.%, а також цей штам може зброджувати сусло до 11,5 об.%.
Для стилів: Шотландський Експортний & Міцний Ель, Іноземний/Експортний Стаут, Ячмінне Вино, Міцний бітер, Бельгійське, Трапістське, Міцний і Коричневий Портер, Англійський Старий ель, Англійський PA і IPA, ESB, Англійський Браун Ель.
Рекомендована температура бродіння: 15°C - 24°C
При низьких температурах ферментації дає відносно чисте пиво, вигідно підкреслює солодовий смак, але може випадати в осад і переходити в "сплячку".
За середньої температури ферментації - класичний англійський профіль - помірний ефірний фруктовий аромат, пряно-хлібний дріжджовий присмак.
За високих температур ферментації випинаються фенольні відтінки - ваніль, тютюн і лакриця, а сильна ефірність аромату може переходити в ацетонно-розчинну площину.