Кількість
|
Вартість
|
||
|
Bohemian Lager є класичним континентальним штамом низового бродіння, що виробляє елегантні, добре збалансовані сорти пива. Дріжджі Bohemian Lager характеризуються сухим і чистим смаком, типовим для чеського пивоваріння. Цей штам дає гладкі, тонкі характеристики дріжджів з приглушеними фруктовими нотами, в результаті чого виходить Лагер з виразним хмелевим характером. Навіть при такій багатій і цілющій властивості це пиво не буде солодким, але може мати ледь вловимий солодкий смак солоду в післясмаку. Дозрівання Лагера коротке - 4 тижні можуть призвести до нормального результату, а вже 6-8 тижнів - призведуть до багатшого, гладенькішого, з вишуканим ароматом і смаком пива.
РЕКОМЕНДОВАНИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР: 10-15°C (50-59°F)
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
(5 - висока, 1 - низька)
АТТЕНЮАЦІЯ: 4
ФЛОКУЛЯЦІЯ: 4
УЩІЛЬНЮВАНІСТЬ: 4
СУХА ВАГА: 93 - 96%
СТАТУС ГМО: Без ГМО
ОПИС БРОДІННЯ:
Швидкий старт бродіння для штаму Лагера, піна з'являється через 24 години. Досягає остаточної густини за 2 тижні, за винятком сильних сусел, що потребуватиме тривалого вторинного бродіння. Дозрівання в лагерних танках: період бродіння може бути доволі коротким, щонайменше 4 тижні з хорошими результатами, або 6-8 тижнів - призведе до багатшого, гладенького, з вишуканим ароматом і смаком пива.
АРОМАТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Можна очікувати класичний для Bohemian Pilsner аромат і смак.
СМАКОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Земляні прянощі шляхетного хмелю і солоду Пільснера буде посилено і підтримано помірно і повно. Якщо в сусло додати води, то ніжний солодовий смак буде передано в пиво. Пиво, що зброджується цим штамом, зазвичай багате і цілюще, але не важке. Світле і тонке, збалансоване пиво.
ВИСОКОАЛЬКОГОЛЬНЕ ПИВО:
Цей штам буде досить добре себе поводити у виробництві високоалкогольного пива, але тільки 9%. Пиво з вмістом спирту понад 7% буде трохи солодким і спирт може бути сильно відчутним.