Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі M66 Hophead ale - суміш дріжджів і ферментів, що підсилює ароматичні та складні ефіри, ідеально підходить для New England, мутних і фруктових IPA. Деякі ферменти покращують аромат і смак пізніх добавок хмелю та фруктів.
РЕКОМЕНДОВАНИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР: 18-25°C
СОРТИ ПИВА: New England IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, American IPA, American Pale Ale
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
(5 - висока, 1 - низька)
Аттенюація: (74 - 82%)
Толерантність: 10%
Флокуляція: 4
УЩІЛЬНЮВАНІСТЬ: 3
СТУПІНЬ ЗБРОДЖУВАННЯ (73-77%)
СУХА ВАГА: 93 - 97%
СТАТУС ГМО: Без ГМО
АРОМАТ:
Ароматика при додаванні сухого охмелення можна порівняти з ароматами додавання фруктів на вторинне бродіння. Дуже добре збалансовані ефіри цього штаму з характером хмелів з нового світу.
СМАК/ТІЛО ПИВА:
Ці дріжджі зброджують чисто, відносно нетрально, з помірним, добре збалансованим ефірним профілем, додаючи витончену вишуканість. Пиво, зброджене на цих дріжджах, має помірно сухе тіло, зберігаючи багатий смак, але при цьому, щоб воно не було надто порожнім.
МІЦНЕ ПИВО:
Дріжджі з високим рівнем алкоголю, можна легко використовувати для міцних IPA, високоалкогольне пиво відрізнятиметься гарним тілом, але водночас не сильно спиртуозним.