Кількість
|
Вартість
|
||
|
M21 Belgian Wit - Традиційні дріжджі верхового бродіння з гарним балансом фруктових ефірів і зігрівальної фенольності. Дріжджі залишають трохи солодкості та добре освітлюють пиво, якщо потримати їх довше.
РЕКОМЕНДОВАНИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР: 18-25°C (59-75°F)
СОРТИ ПИВА: Witbier, Grand Cru, Spice Ale, Belgian Witbier
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
(5 - висока, 1 - низька)
АТТЕНЮАЦІЯ: 5
ФЛОКУЛЯЦІЯ: 2
УЩІЛЬНЮВАНІСТЬ: 2
СТУПІНЬ ЗБРОДЖУВАННЯ (70-75%)
АРОМАТ:
Дріжджі Belgian Wit віддають легкою пряністю з натяком на жувальну гумку. Ці дріжджі особливо добре підходять для пива з додаванням трав і спецій.