Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сидри, ферментовані з використанням цього штаму, мають виключно чіткий, ароматний та освіжаючий смак. Це дуже сильні дріжджі, мають гарне засвоєння фруктози та здатні ферментувати у складних умовах та різних температурах. Дріжджі для сидру Mangrove Jack's сильний флокулянт, підходять для багатьох стилів сидру. Мікроелементи, що містяться в дріжджах, необхідні для підтримки здоров'я дріжджів.
РЕКОМЕНДОВАНИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР: 12-28°C (54-82°F)
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
(5-високий, 1-низько)
АТТЕНЮАЦІЯ: 5
ФЛОКУЛЯЦІЯ: 5
Ущільнюваність: 5
СУХА ВАГА: 93 – 96%
ДИКІ ДРІДЖІ: 106 клітин
АРОМАТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Фруктові аромати поряд із середнім виділенням ефіру, особливо за підвищеної температури.
СМАКОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Сидри, ферментовані цим штамом, мають сухий післясмак і відносно повну і виняткову глибину ароматного фруктового смаку.
ВИСОКОАЛЬКОГОЛЬНЕ ПИВО:
Цей штам може виробляти високий вміст алкоголю >12% ABV.