Кількість
|
Вартість
|
||
|
Dried Lutra Kveik - та сама вражаюче чиста Lutra®, яку вже оцінили тисячі пивоварів в рідкій формі, тепер доступна в зручному сухому форматі.
Штам Lutra був виділений з культури Hornindal, коли пивоварня варила псевдо Helles з Hornindal, який насправді був дуже чистим. Тоді Omega Yeast переглянули культуру Hornindal, зварили кілька пробних варок і виявили штам, який дегустаційна комісія описала як дуже нейтральний і чистий. Цей штам тепер називається Lutra.
Для Lutra не потрібен контроль температури або щось подібне, оскільки дріжджі можуть працювати в діапазоні 20°C - 35°C. Для створення профілю, схожого на лагер, слід дотримуватися температури від 20°C до 22°C.
З цим унікальним Kveik ви можете варити все, що завгодно: від псевдолагерів до американських стаутів та західноєвропейських IPA, де бажаний нейтральний дріжджовий профіль.
Рекомендована концентрація дріжджів: 50 - 100 г / 100 літрів сусла
Суха лутра - це безглютеновий продукт.
Тип штаму: Kveiks
Флокуляція: Середньо-висока
Темп бродіння: 75-82%
Температурний діапазон: 20-35°C
Діастатичний: Ні
Фенольний: Ні
Толерантність до алкоголю: 15% ABV
Метаболічно здорові клітини дріжджів Omega забезпечують енергійне бродіння та стабільні результати як для професійних пивоварів, так і для домашніх пивоварів.