Кількість
|
Вартість
|
||
|
Dry Water Burtonisation (DWB) - це суміш порошкоподібних солей, що підходять для більшості вимог пивоваріння. Використовується для регулювання рівня кальцію, а також для додавання хлоридів, які надають смаку повноти, і сульфату, який посилює більш сухий, та виразний смак хмілю.
ПЕРЕВАГИ:
- Знижує pH під час затирання та кип'ятіння сусла, що покращує активність ферментів.
- Сприяє осадженню небажаних білків у пивоварні, вірпулі.
- Покращує здоров'я і життєздатність дріжджів
- Покращує вихід екстракту і ферментативність
- Знижує ризик зараження
- Знижує екстракцію небажаних силікатів, дубильних речовин і поліфенолів.
- Зменшує кількість пивних каменів.
- Сприяє утриманню піни в пиві
- Додає хлориди, які надають смаку повноту.
- Додає сульфати, які надають пиву більш сухий і гіркий ефект.
Дозування:
9 грамів DWB на 100л підвищує:
рівень кальцію на 15.6 мг/літр (ppm)
рівень хлориду на 15.4 мг/літр (ppm)
рівень сульфату на 32.1 мг/літр (ppm)
Вага нетто: 50г